Spread the love

Hvor kommer Xenia navnet fra?

Xenia stammer fra det gamle Hellas og er et begrep som omhandler å vise gjestfrihet, generøsitet og høflighet mot de som har reist langt hjemmefra. Den greske guden Zeus blir noen ganger kalt Zeus Xenios i sin rolle som beskytter av reisende

Teamet

Teamet har omfattende teknisk kompetanse og bransjeerfaring. Vi har bakgrunn fra hotellbransjen kombinert med bred erfaring innenfor finans, ledelse og business intelligence.

GRÜNDER

Anders Sjaastad, CFA

Anders har over 20 års erfaring i corporate finance, investment banking og management consulting. Han har tidligere vært CFO for Zalaris ASA & Fortum Fiber og har tidligere arbeidet som finansdirektør for blant annet Lindorff AS, Saferoad ASA og Broadnet AS. Anders er Chartered Financial Analyst charterholder (CFA) og autorisert regnskapsfører (tidl.).

KONSULENT

Sophie Borge

Sophie har tidligere jobbet som markedsanalytiker hvor hun jobbet med data innsamling, prosessering, dataanalyse og rapportering. Hun har også tidligere erfaring fra regnskap og kundeservice. Hun har erfaring innenfor virksomhetsoptimalisering og -utvikling, finansiell analyse, finansiell modellering og corporate finance.

KONSULENT

Nele Vleeschouwers, CFA

Nele har over 13 års erfaring fra internasjonal finans og prosjektledelse. Hennes kompetanseområder er prosjektledelse, finansiell rådgivning, derivat sikring, obligasjonsutsendelse og forretningsanalyse. Hun er en Chartered Financial Analyst charterholder (CFA) og styremedlem i CFA Society i Belgia. Nele er ansvarlig for opplæring i systembruk i Power BI.

KONSULENT

Martine Casen

Martine har 6 års fra regnskapserfaring og over 3 års erfaring som hotelløkonom. Hun går nå sitt siste år på master i finans på BI og jobber deltid hos Xenia ved siden av studiene.

KONSULENT

Jane Li

Jane startet som praktikant i Mimir Consulting i januar 2022. Hun har en bachelorgrad i Business Administration med spesialisering innen finans, og er nå på sitt første år av en mastergrad i Business Analytics ved BI. Hun har tidligere erfaring innen dataanalyse og forsyningskjedeledelse.

KONSULENT

André Costa

André er en finans- og teknologientusiast med en bachelor i Business Management. Han har erfaring som Business Development Consultant og Business Controller. Hans fokus er på å søke og komprimere data til kunnskap.

Eksterne Rådgivere

EKSTERN RÅDGIVER

Johan Appelgren

Johan har over 20 års erfaring fra hotellbransjen med bakgrunn fra First Hotels, Thon Hotels, Radisson & Rica. Han har tidligere vært hotelldirektør i First & Thon Hotels, regiondirektør i Tribe Hotels, salgs- og revenue management ansvarlig for First Hotels.

EKSTERN RÅDGIVER

Anders Moe

Anders er konsernsjef (CEO) i Flying Elephant konsernet og har hotell-erfaring som strategidirektør, CFO, CEO & BoD. Han har tidligere arbeidet i Accenture der han blant annet hadde ledet fagområdet Enterprize Performance Management